Restaurant kitchen design
طراحی ارگونومی
طراحی ارگونومی به نحوی برنامه ریزی می شود که کارکنان و پرسنل آشپزخانه رستوران با کم ترین میزان حرکت بتوانند به نحو تأثیر گذاری به امور آشپزخانه سرعت ببخشند .
این کار در صرفه جویی وقت برای پخت غذابسیار مؤثر می باشد .
صرفه جویی در انرژی
طراحی آشپزخانه رستوران باید به نحوی باشد که بر صرفه جویی مصرف انرژی اثر مثبت بگذارد .
هم چنین باید هزینه های احتمالی را نیز کاهش دهد .
متراژ مناسب آشپزخانه رستوران
باید توجه داشت اندازه و ابعاد آشپزخانه باید با ابعاد رستوران تناسب داشته باشد .
به ازای ار صندلی که در آشپزخانه قرار می گیرد باید 1.5 متر مربع فضا در آشپزخانه موجود باشد .
وجود تهویه
وجود تهویه در هر رستورانی اامی است .
عدم وجود آن خطرات و مشکلات زیادی را به همراه دارد .
چون وقتی تهویه مناسبی تعبیه نشده باشد بسیاری از مشتریان ممکن است هنگام خروج از رستوران بوی غذا به خود بگیرند .
یا پرسنل کادر آشپزخانه ممکن است از بوی انواع غذاها بیمار شوند و نتوانند به خوبی وظایف خود را انجام دهند .
اکثر افراد به همین دلیل از دلیوری رستوران استفاده می کنند .
نگهداری آسان از آشپزخانه
اگر برای ظروف و وسایل مورد نیاز در آشپزخانه جی مناسب و برنامه ریزی شده ای وجود داشته باشد هر یک از آن ها آسیب کم تری می بینند و این باعث سردرگمی کم تر کارکنان می شود .
هم چنین نگهداری از وسایل و آشپزخانه آسان تر می شود .
تجهیزات رستوران ها
نمای ظاهری رستوران نیازمند وسایل و تجهیزات ساخته شده برای طراحی می باشد که از قبیل زیر می باشند :
کابینت های لازم و فضادار برای نگهداری وسایل
یخچال های مخصوص این کار
محوطه ای خاص شست و شوی ظروف
میز برای سرو و آماده سازی غذا
وسیله های برقی مثل سرخ کن ، فر ، مایکروفر و .
عمدتا متریال های مورد نیاز برای آشپزخانه از جنس استیل می باشند .
برای قرار دادن وسایل مورد نیاز در جایی مناسب نیز باید از کابینت های مخصوص و جادار استفاده شود .
هم چنین کشوهایی نیز لازم می باشد تا انواع وسایل حساس و ضروری را در آن نگهداری کنیم .
شرکت فنی و مهندسی طرح و ایده بهاران
پیشنهاد ما برای بازساری ساختمان شما